Here comes the sun!!!

Here comes the sun!!!

“The sun is out and so are we (in our bathing suits)!” Met een zon-overgoten weekend voor de deur is het aftellen naar die heerlijke zonnebadsessies in de tuin, op het strand of in het park. Zon, een ligstoel en een lekker drankje… wat wil je nog meer? Een vlekkeloze bikinilijn zonder irritatie of ingegroeide haartjes natuurlijk!!!

 

Zonder ongemakken genieten van de zon. Het klink zo vanzelfsprekend maar het is velen onder ons niet gegund. Jeuk, puistjes en een branderig gevoel na het ontharen ... ongemakjes die elke zomer opnieuw de kop opsteken. But, no more!!! Meet Shinn, jouw partner in de strijd tegen irritatie.

 

Rode bultjes na het scheren, in de volksmond beter bekend als razor burn, rash of bumps, ontstaan door irritaties van de haarfollikels na het scheren. Door het ontharen, zeker met een eerder gebruikt mesje, kunnen de haarwortels van richting veranderen en daardoor onder de huidoppervlakte schuin weer naar binnen groeien. Deze ingroeiende haartjes veroorzaken ontstekingen van de haarzakjes, ook wel folliculitis genaamd, wat resulteert in de gekende rode bultjes. In de praktijk zien we dergelijke ontstekingen meer dan wenselijk. De oplossing is nochtans niet al te complex.

 

Het gebruiken van een enkel en scherp scheermesje en het dragen van losse, ademende kledij na het ontharen zullen een gunstig effect hebben. Maar ook het voeden, herstellen en beschermen van de intieme huid zal klachten zoals jeuk, irritatie en branderigheid tegengaan. Gebruik de Intimate Oil Spray van Shinn preventief en dagelijks om de huid soepel en zacht te houden en gebruik deze na het ontharen om de huid te verkoelen en te herstellen. Met onze olie worden rode bultjes succesvol bestreden en zal de irritatie snel verminderen.

 

De Intimate Oil Spray is een unieke formule die voldoet aan de hoogste standaarden. De spray is dermatologisch getest, hypoallergeen, ggo-vrij, vegan en bevat geen schadelijke stoffen. 2 x sprayen, even laten inwerken and you are ready to Shinn!

Terug naar blog