“De intieme regio verdient de nodige zorg en aandacht.”

Shinn is een 100% Belgisch merk en vindt zijn oorsprong in de praktijk van enkele gynaecologen. De intieme regio is een vaak vergeten regio in de dagelijkse verzorging. Deze zone verdient nochtans bijzondere aandacht.

lady laying in the bed

Olijfolie werd het uitgangspunt. Al in de oudheid werd dit natuurlijke ingrediënt gewaardeerd omwille van de gunstige effecten op de huid. Voeg er de nodige natuurlijke componenten en vitamines aan toe en het eerste product, de intimate oil spray, was geboren.

Ondertussen werkt Shinn verder aan de ontwikkeling van volgende producten om het gamma verder uit te breiden.

〰  Ontdek de intimate oil spray.

shinn spray bottle

Agressieve zepen, scheerschuimen, ruwe washandjes, slecht ademend ondergoed, wasverzachters, synthetische sportoutfits … kunnen de oorzaak zijn van klachten zoals jeuk, droogheid of een branderig gevoel ter hoogte van de regio down under.

Het team achter Shinn stelde vast dat er nog geen allround verzorgingsproducten voor dagelijks gebruik bestonden.

Ze gingen hiermee aan de slag en ontwikkelden de intimate oil spray. De allereerste innovatie van Shinn. Deze oliespray beschermt, voedt en herstelt de intieme huid.

olive tree

Shinn is je dagelijkse zelfzorg voor de intieme regio.
Een ritueel voor ieder lichaam.

de finiShinn touch.

genderneutraal icon

genderneutraal

Dagelijkse verzorging van de intieme regio is voor ieder lichaam een gezond ritueel. Daarom ontwikkelden we Shinn met aandacht voor onze verschillen en met de missie om universele verzorgingsproducten te creëren.

een unieke formule icon

een unieke formule

‘Less is more’ voor Shinn. Het team werkt met unieke, natuurlijke verzachtende formules op basis van olijfolie met toevoeging van zorgvuldig geselecteerde voedende plantaardige componenten en vitamines. Het product wordt in België geproduceerd en is hypoallergeen, cruelty-free en ggo-vrij en bevat geen zogenaamde nasties zoals kleurstoffen, hormonen of bewaarmiddelen.

dermatologisch getest icon

dermatologisch getest

Shinn ontstond uit een medische achtergrond en onderwerpt haar producten aan strenge dermatologische testen. Het eerste resultaat is de intimate oil, een voedend product dat de pH van de huid niet beïnvloedt en geschikt is voor alle huidtypes.

handig in gebruik icon

handig in gebruik

Gebruiksvriendelijkheid is cruciaal. Het innovatieve upside down vernevelpompje laat toe de intimate oil spray makkelijk aan te brengen. Het flesje ligt bovendien makkelijk in de hand.